OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ ÖĞRENCİLERİNDEN GÜLBAHAR HATUN ANAOKULUNA ZİYARET

Yazar: temeleğitim | Tarih: 7 Haziran 2024

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü, Okul Öncesi Eğitimi lisans programı öğrencileri “Özel Eğitim ve Kaynaştırma” dersi kapsamında Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Ceren ÇEVİK KANSU önderliğinde hazırlamış oldukları materyaller ile “Gülbahar Hatun Anaokulu”nu ziyaret ederek buradaki öğrencilerle çeşitli etkinlikler (sayı değirmeni, renk çarkı, yüz boyama, sanal gerçeklik uygulaması, …vb) gerçekleştirdiler. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanlarımızdan Arş. Gör. Dr. Ayça CİRİT GÜL’ün de eşlik ettiği etkinliklerle birlikte Öğr. Gör. Ömer KANCA önderliğinde anaokulu öğrencilerine çocuk şarkıları mini konseri ve dans etkinlikleri gerçekleştirildi.

Okulun haberi için tıklayınız.