OMÜ Sınıf Öğretmenliği Öğrencilerinin Projesine TÜBİTAK’tan Destek

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri Büşra Okumuş, Büşra Nur Kırçi, Gizemnur Yazıcı ve Rümeysa Sarıkaya’nın projesi, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından desteklenmeye değer bulundu. Üniversitelerin lisans programlarında öğrenim gören öğrencileri, uzaktan eğitim sürecinde de teşvik eden TÜBİTAK’ın, üniversiteli gençleri projeler yoluyla araştırma yapmaya özendirmek amacıyla başlattığı “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı”na başvuran OMÜ Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı programında öğrenim gören 3. sınıf öğrencileri Büşra Okumuş, Büşra Nur Kırçi, Gizemnur Yazıcı ve Rümeysa Sarıkaya’nın çalışması destek almaya hak kazandı. Danışmanlığını OMÜ Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr.Ceren ÇEVİK KANSU’nun yaptığı proje, uzaktan eğitim sürecinde gerçekleştirilerek TÜBİTAK tarafından desteklenecektir.